digitalni aktivizam 1 БУДИ НАША ПОДРШКА И ОД КУЋЕ

21. век нам је донео стални напредак и распрострањеност информационих технологија које нам пружају велики број могућности на пољу дигиталног активизма. У наставку можеш пронаћи неколико примера деловања чак и из удобности свог дома. Учини оно што сматраш најкориснијим за ширење мреже и идеја покрета!

 


1. Испуни приступницу и постани део борбе за Србију!

 

Друштвене мобилизације траже сталну регрутацију и стално ширење чланства, како бисмо се организовали на одговарајуће и све доступне начине. Када испуниш приступницу позови чланове породице, пријатеље и познанике да следе твој пример.

2. Запрати нас на друштвеним мрежама и позови своје пријатеље да лајкују Фејсбук страницу Левице, тако да се дигитална мрежа покрета прошири у значајној мери.

3. Уђи у Фејсбук групу Левице и у складу са временом које имаш на располагању позови своје пријатеље да се придруже групи.

4. Прошири идеје Левице по интернету!

 

Подели садржај са сајта и званичних канала Левице на својим друштвеним профилима и започни дискусију о идејама и решењима које нуди покрет.

5. Промени своју насловну фотографију на Фејсбуку и Твитеру:

Десни клик на слику -> Сачувај слику као…

 

Слике су прилагођене за све уређаје.

6. Организуј догађај у јавно доступном или приватном простору са минималним трошковима. Догађај можеш организовати такође и на некој од онлајн платформи.