Министарка Танасковић не разуме домаћег пољопривредника

You are currently viewing Министарка Танасковић не разуме домаћег пољопривредника

Политика Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и министарке Јелене Танасковић заснива се на принципу штапа и шаргарепе. Једино се на тај начин могу објаснити поступци и одлуке које дају краткорочну корист и не решавају ни један једини проблем домаћег пољопривредника.

Незадовољство пољопривредника је једина друштвена константа у претходним годинама, њихови протести, интереси увозног лобија науштрб домаћег произвођача, немогућност да се успоставе мере које ће суштински заштитити интересе српске пољопривреде, економска деградација људи који живе од свог рада и уз то хране добар део популације.

Пољопривредницима треба нови приступ заснован на вредностима достојанства, правде и сигурности. То не може осигурати Танасковић која је већи део свог радног века провела у банкарском и генерално приватном финансијском сектору и која нема никакав додир са потребама и интересима наших пољопривредника.

Левица пружа подршку домаћим произвођачима и гарантује наставак залагања за њихове интересе, што је без икакве сумње тема коју постављамо као питање опстанка наше земље.