Нисмо сигурни да су намере Кене часне

You are currently viewing Нисмо сигурни да су намере Кене часне

Након вести која је се појавила у медијима, да Радослав Милојичић – Кена оснива тзв. “Српску левицу”, наш покрет има моралну и сваку другу дужност да реагује.

Левица је основана и започела је са радом у новембру 2021. године. Покрет окупља све оне који истински желе да се боре за друштвену, еколошку и социјалну правду. Прилазе нам млади и некомпромитовани људи. Основа нашег деловања је борба за промену економског система који подстиче неправду и неједнакости. Најавили смо излазак на београдске изборе и тренутно радимо на успостави широке мреже контроле у местима где већинско становништво долази из неке од мањинских заједница. Тиме дајемо конкретан допринос борби против актуелног режима оличеног у Александру Вучићу. Ми смо недвосмислено опозиција и кроз 12 програмских докумената представили смо конкретна решења за промену система.

Са друге стране, нисмо сигурни да су намере извесног Кене поштене. Ради се о каријеристи који је уништио Смедеревску Паланку и човеку који је био изражено критичан према макар и минималном јединству опозиције у претходним годинама. Да не говоримо о томе како су управо он и њему слични из претходне власти најодговорнији за ову ноћну мору коју данас проживљавамо. Извесном Кени није стало до бољитка обичног човека и уређене државе, већ искључиво до могућности да се опет прикачи на буџет и скупштински ресторан. Позивамо све грађане да не наседају на овакве приче.

3. априла изађите на изборе и гласајте против Вучића.