Топчидер постаје један од најнебезбеднијих делова града

  • Post category:Београд
You are currently viewing Топчидер постаје један од најнебезбеднијих делова града

Након што нам је више забринутих грађана указало на озбиљан проблем у Топчидеру, проверили смо њихове наводе и утврдили да заиста постоји неосветљена и потпуно небезбедна деоница у овом делу града.

Конкретно се ради о деоници од Дома Гарде Топчидер па све до ресторана „Стара тројка” на новом Булевару Патријарха Павла, која је небезбедна за све учеснике у саобраћају, а поготово за пешаке. Надлежни углавном не одговарају, а у једином пристиглом одговору из града стоји да ће деоница бити осветљена тек када се комплетира реконструкција булевара.

Радови на реконструкцији трају пет година и не очекује се њихов завршетак у наредних годину и по дана.

Левица изражава забринутост због оваквог односа према грађанима, њиховим стварним и озбиљним проблемима који угрожавају личну безбедност, што још једном показује да Александар Шапић и градска власт Српске напредне странке мисле искључиво на сопствене интересе.

Грађани који свакодневно или повремено пролазе тим делом града не могу чекати завршетак радова на булевару нити се то од њих може очекивати. Горући проблеми се морају решавати правовремено и у што краћем временском року, чиме би градска власт заиста водила рачуна о интересима Београђана.