УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

Левица на интернет страници задржава нека права.

 

Препоручујемо да се пре читања услова коришћења упознате са важећом политиком приватности интернет странице pokretlevica.rs (у даљем тексту: Интернет страница) која је покренута од стране покрета “Левица” (у даљем тексту: Левица).

 

Уколико имате питање везано за услове коришћења контактирајте нас на имејл адресу kontakt@pokretlevica.rs.

 

АУДИО-ВИЗУЕЛНИ МАТЕРИЈАЛ

Левица ради квалитетнијег информисања посетилаца интернет странице може користити аудио-визуелни материјал (видео снимке, гласовне поруке и фотографије). Аудио-визуелни материјал који је објављен са воденим жигом или јасно приказаном варијантом било ког визуелног симбола Левице створен је и објављен под лиценцом Заједничке креативности Ауторство-Без прерада 4.0 на међународном нивоу (CC BY-ND 4.0). За поштовање именовања садржаја приликом дељења довољно је написати Левица или pokretlevica.rs.

 

Уколико се на интернет страници налази ваш рад који није у складу са ауторским правима можете нас контактирати на изнад наведену имејл адресу и он ће бити уклоњен након што размотримо све доступне околности.

 

ОДРИЦАЊЕ ОД ОДГОВОРНОСТИ

Левица се одриче одговорности за исправност и потпуност информација објављених на интернет страници. На интернет страници могу се наћи и адресе до других места на интернету па се такође одричемо одговорности за садржај који се може пронаћи на тим страницама.

 

Подразумева се да сте самим присуством на интернет страници сагласни са њеним условима коришћења.

 
БУДУЋА АЖУРИРАЊА

Левица задржава право да промени садржај услова коришћења и политике приватности без претходне најаве и пристанка корисника. Потребно је да повремено проверавате садржај на тим страницама да бисте правовремено били упознати са свим променама. Свака промена биће објављена на постојећим страницама и важиће од тренутка објављивања.

 

Ови услови коришћења важе од 25. априла 2023. године

Creative Commons лиценца
Садржаји интернет странице уступљени су на коришћење под условима лиценце Заједничке креативности Ауторство-Без прерада 4.0 на међународном нивоу (CC BY-ND 4.0).

Подржавамо културу дељења.